SOS! Barbat blocat!

sos_pic

Se intampla sa ne blocam emotional. Asta este, oameni suntem. De obicei insa, li se intampla barbatiilor, iar femeile isi iau ca unica misiune sa scoate barbatul din acest blocaj.

De ce se blocheaza barbatii mai des ca femeile? E simplu, femeile au ceva mai mult curaj, prin urmare, dupa fiecare esec emotional, sunt pregatite mai repede sa o ia de la capat. Cu barbatii insa, e alta poveste. Barbatul “se deschide” mai greu si mai rar, prin urmare, va suferi mai mult daca este ranit, iar daca asta se intampla, va intra, foarte probabil intr-un blocaj emotional.

De ce femeile vor sa salveze barbati? Asta e si mai simplu, femeia are instinct de mama, ii place sa se simta utila si ii place sa ajute. Cu sau fara voia barbatului.

Ce greseli vor face femeile in misiunea lor salvatoare? In primul rand, vor incerca sa ajute barbatul fara ca el sa ceara acest lucru. E simplu, cand un barbat are nevoie de ajutor, il va cere. Orice ajutor dat cu forta nu va face decat sa nasca frustrari.

Apoi, vor spera ca acesta se va schimba. Asta imi aduce aminte de unul dintre citatele mele preferate: barbatul va intra in relatie sperand ca femeia nu o sa se schimbe niciodata si aceasta se schimba, iar femeia intra in relatie sperand ca barbatul se va schimba si acesta nu o face niciodata. Pe scurt, nu spera la altceva. Ori il accepti, ori pleci.

A treia greseala pe care o va face femeia este ca va lua totul personal si asta va pune barbatul sub presiune. Daca barbatul n-are chef de sex, atunci femeia se va considera neatragatoare. Daca barbatul nu vrea sa iasa in oras, atunci femeia va considera ca nevoile ei nu conteaza. De multe ori insa, starile barbatului n-au nicio legatura cu ceea ce simte pentru femeia de langa el.

Cum scoate femeia barbatul din blocaj emotional? Nu-l scoate, trebuie sa vrea singur sa faca acest pas. In schimb, daca femeia s-a hotarat sa ramana, atunci trebuie sa aibe rabdare, intelegere si o anumita cantitate de detasare. Simpla prezenta calda si relaxanta va face minuni.

About The Author

ionlylovelust

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>