In cautarea sentimentului pierdut

lost_love_by_rave_heart-d5gdug0

Mi-aduc aminte, parca din alta viata, emotia pe care am avut-o prima data cand am fost sarutata. Aproape ca am lesinat. Prin vene, in loc de sange, imi curgea adrenalina.

Mi-aduc aminte prima deceptie in dragoste. M-am trezit dimineata, cu un gol imens in stomac. Mi-aduc aminte ca, simtind-o pentru prima oara, am inteles ce este durerea din dragoste.

Timpul trece, traim din ce in ce mai multe lucruri. Unele cu mult mai frumoase decat cele pe care le-am trait pana acum, dar parca nimic nu se mai ridica la nivelul “primului” sentiment. Pare ca devenim blazati, imuni. De fapt, primim lucrurile cu mai multa experienta, dar asta nu inseamna ca trairea e mai putin adevarata.

Cautand sentimente pure si vibratii majore, de fiecare data. Vanam o utopie, vrem sa simtim acelasi lucru, iar si iar, cu aceeasi intensitate cu care l-am simtit prima data. Iar orice altceva, ne da senzatia ca am dat doar peste o “copie proasta” a unei experiente pure.

Odata ce am inteles ca nu pot simti lucrurile de fiecare data la fel de intens, am inteles, de asemenea, ca alerg fantome, sentimente pierdute. Nu voi mai iubi niciodata pe nimeni cu aceeasi intensitate cu care l-am iubit pe primul. Dar voi putea iubi mai statornic, mai profund, mai linistit si mai matur. Iar orice comparatie, nu face decat sa omoare potentialul experientei prezente.

De asemenea, odata inteleasa efemeritatea senzatiilor si sentimentelor, voi alege sa am mai multa grija cu experientele mele. Voi fi mai prezenta, mai atenta, mai receptiva de fiecare data cand voi face ceva nou. Mai mult, in loc sa caut sentimente pierdute in experiente traite iar si iar, voi fi mai curioasa in ceea ce priveste noul.

About The Author

ionlylovelust

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>