Cum sa-ti reincalzesti ciorba

61f2b92511be7b354543db90a845690d

Daca mama imi face ciorba de gaina de tara, o sa o reincalzesc de 7 ori si o sa o mananc cu o placere teribila de fiecare data. Daca iti place cu adevarat si daca inca nu s-a acrit, indiferent de cate ori iti vei reincalzi ciorba, aceasta va fi buna pana la ultima portie.

Exista oameni care au fost facuti sa fie impreuna. Se intampla insa ca, sub presiunea perioadelor dificile, in loc sa lupte pentru relatia lor, sa se desparta. Apoi, cand lucrurile se linistesc iar potrivirea dintre ei devine iar evidenta, sa mai dea o sansa relatiei.

Cred cu adevarat ca relatiile pot functiona si dupa despartiri, dar trebuie urmate cateva reguli:

  • Gandeste-te la tine. Toti avem tendinta de a da vina pe partener pentru despartire in prima instanta. Lasa insa lucrurile sa se aseze, fa-ti o analiza si apoi raspunde-ti sincer: ce ai fi putut tu face pentru relatia voastra?
  •  Gandeste-te la tine, iar. Profita de faptul ca nu esti intr-o relatia pentru a te descoperi si a te accepta.Investeste timp si alte resurse in tine. Abia cand vei ajunge sa ai iar incredere in tine si sa iubesti neconditionat, vei fi gata sa iubesti pe altcineva.
  • Renunta la reprosuri. Daca hotarasti sa reiei relatie, tot ce s-a intamplat trebuie iertat, fara macar sa existe vreo urma de frica ca se vor repeta. Cu alte cuvinte, sterge-ti de pe creier toate lucrurile urate care s-au intamplat pana acum si apreciaza lucrurile bune care ti se ofera acum.
  • Da-ti timp. Timpul nu vindeca nimic cu adevarat, dar nici reactiile de moment nu au ajutat pe nimeni. Ofera-ti timp, nu reactiona la cald si vei vedea cum, de la distanta, lucrurile nu vor mai parea atat de rele. Bucura-te de imaginea de ansamblu pe care o ai privind lucrurile de la distanta si poate vei reusi sa iei decizia corecta.

Atentie, totusi! Inainte de a-ti consuma timpul, energia si dragostea, asigura-te prin toate mijloacele ca ciorba nu s-a acrit. Aveti aceleasi scopuri? Aveti lucruri in comun? Puteti discuta, va puteti distra impreuna, mai faceti dragoste?

Daca da, ia polonicul in mana si mai pune-ti o portie!

About The Author

ionlylovelust

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>