A trai relatii

iubire

A face lucruri de dragul de a le face. Asta inseamna, cel putin pentru mine, adevarata libertate. Iar atunci cand faci lucruri doar pentru ca iti face placere, nimic nu te oboseste sau streseaza, iar experienta devine, cu adevarat, valoroasa.

De cele mai multe ori, scopul unei relatii e singurul lucru care ne tine uniti. Indiferent de situatie, pare ca avem un soi de agenda ascunsa. Suntem amabili cu seful pentru ca vrem o marire, facem o gluma cu colega care ne da avansul din salariu, cumparam flori iubitei pentru am gresit cu ceva, ne sunam parintii pentru ca avem o obligatie si asa mai departe.

Sigur, cele mai multe relatii au nevoie de scop, de capitalizare. Altfel, ne-am risipi in zeci si zeci de schimburi de energie care ar avea ca singur rezultat incercarea noastra zadarnica de a creea legaturi dincolo de necesitatile cotidiene.

Intr-o lume in care scopurile ne unesc doar superficial si temporar, adevarata uniune apare cand consumam o relatie din placerea de a ne afla in contact cu cealalta persoana. Si tot din placerea de a fi prezenti, renuntam la masti, la roluri, la agende si strategii. Iar atunci, pe nesimtite, se creeaza o legatura reala, lipsita de perversitatea strategiilor de joc.

Bun, cald, amabil, fara motiv. Sigur, majoritatea se va intreba care este scopul comportamentului tau. Dar, exista o mana de oameni care vor intelege ca asta esti tu, fara masca si iti vor oferi reciprocitate, bucurandu-se de orice relatie se naste intre voi. Iar oamenii aia sunt cei cu care te vei simti acasa.

 

 

 

 

About The Author

ionlylovelust

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>