A pierde din dragoste

wpid-the-lonely-man

Intelegem iubirea diferit. In functie de ce am vazut acasa, copii fiind, corelat cu prima noastra mare dragoste, in care fluturii ne invadau corpul si cea mai mare dezamagire, dragostea poarta o definitie pe cat de personala, pe atat de diversa.

Cu toate ca avem impresia ca vorbim despre acelasi sentiment, diferenta dintre conceptele individuale despre dragoste, creeaza un gol atat de mare, incat am impresia ca n-am vorbit niciodata cu nimeni despre aceeasi emotie. De-a dreptul infricosator, sa stii ca indiferent cat de stapan pe cuvinte si puterea lor de caracterizare esti, exista lucruri despre care nu poti fi sigur niciodata ca ai reusit sa le faci intelese.

Si totusi, cumva, dincolo de limitele limbajului nostru, din lungul sir al sentimentelor, reactiilor si actiunilor necesare pentru a creea conceptul unanim acceptat al dragostei, rasare o definitie simpla: A iubi inseamna a avea curaj. Caci acolo unde lipseste frica, totul este facut cu optimismul si incapatanarea plina de speranta de a crede in cel mai bun scenariu.

Iubirea inseamna constientizarea faptului ca iti poti pierde partenerul oricand si, totusi, sa-i oferi tot ce ai mai sfant. A iubi inseamna sa investesti timp, emotie si orice alta resursa intr-o persoana despre care stii ca maine este libera sa plece din viata ta. Cu alte cuvinte, a iubi inseamna a darui total si a trai o relatie trup si suflet in prezent, doar de dragul actului in sine.

Si ce primesti la schimb pentru timpul si implicarea ta totala in relatia de astazi? Se poate sa tragi biletul castigator si sa te alegi cu dragostea vietii tale. In cel mai rau caz, vei musca cu pofta din tot ce are viata de oferit in prezent, fara pervertirea fricilor legate de viitor.

Dragostea iti serveste o mare portie de viata adevarata si un bilet accelerat catre eternitatea clipei prezente. Conditia, insa? A paria toti banii pe un bilet despre care nu te intereseaza daca e castigator sau nu, doar de dragul de a-l razui.

About The Author

ionlylovelust

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>