3 in 1

3in1

Cand vine vorba de alegerea partenerul de viata, cerem imposibilul de la el. De-a lungul relatiilor, observam cum fiecare are cate o trasatura dominata: intr-o relatie am avut parte de cel mai bun si pasional sex, intr-alta de confort si liniste, in alta de gesturi romantice mai ceva ca la Hollywood. Si totusi, in loc sa alegem ce ne-a placut cel mai mult, vom cauta un partener sa cuprinda toate rolurile, un fel de 3in1.

Modul asta de a privi dragostea este caracteristic erei noastre, cand ne imaginam ca dat fiind accesul la mult mai multa informatie si experiente, putem atinge perfectiunea. Iar iluzia partenerului perfect este unul dintre principalele motive pentru care se destrama cupluri. Traim in utopia conform careia urmatorul va fi “mai complet” ca cel actual, asa ca, in loc sa ne alegem ce ne dorim de la o persoana, cautam o zeitate.

Nu zic ca modelul epocilor trecute in care aveai nevasta, amanta oficiala si amanta secreta este cel corect. Sustin doar ca, pentru a ne putea implica intr-o relatie serioasa si a fii fericiti in ea, trebuie sa identificam care este principala nevoie pe care o vrem satisfacuta.

Personal, aleg aventura si pasiunea. Asa ca voi renunta la stabilitatea programului previzibil de cuplu, pentru un barbat care este mereu gata sa plece in lume cu mine, in timp ce ma saruta pasional pe gat. Faptul ca probabil acest partener nu-si va putea intra niciodata in rolul de sot, este costul modului in care imi doresc sa traiesc iubirea.

In cele din urma, dragostea este bazata pe compromisuri. Nu poti sa traiesti intr-o alergatura continuu, reprosand fiecaruia dintre iubitii tai imperfectiunea. In schimb, trebuie sa te intorci spre tine, sa realizezi ce te face fericit si sa alegi la ce ai renunta pentru aceasta fericire. Pana la urma, e simplu, trebuie doar sa alegi pe cel mai mic compromis pe care esti dispus sa-l faci pentru a obtine ceea ce ti se potriveste cu adevarat.

 

About The Author

ionlylovelust

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>